Kusursuz Müzisyenler

Çocuğun bir çok gelişim alanı müzik eğitimi ile desteklenerek bilgi kazanımları çok daha keyifli bir hale getirilebilir.

Müzik eğitimi çocuğun dil gelişimini, küçük kas ve büyük kas gelişimini, sosyal-duygusal gelişimini destekler, işitsel becerileri ve ritim duygusu gelişir, bilişsel gelişime katkı sağlar, konsantrasyon becerilerini arttırır.

Öğrencilerimizin sosyal ve akademik başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalarımızın bir karşılığınıda 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Üsküdar Belediyesi Güzel Sanatlar Akademisi Müzik bölümünde eğitimlerine devam edecek öğrencilerimizden aldık.

Müzik Öğretmenimiz Elif ORAL ve sevgili öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

07.10.2022 639

07-10-2022