Şehit Ragıp Ali Bilgen Ortaokulu

Vizyon: Özgün çalışmalarıyla model gösterilen kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin ilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, gelişimlerine uygun tüm çalışanların ve öğrencilerin mutlu olduğu zenginleştirilmiş öğretim ortamlarında nitelikli eğitim hizmeti sunarak geleceği inşa edecek zihinleri meydana getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15.00
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Olimpiyatları, Kangru Matematik
Proje Çalışmaları: E-Twining
Kontenjan Bilgileri: 300

WEB - https://sehitrab.meb.k12.tr

Adres - Burhaniye Mah. Karış Sokak No.7 PK.34676 Üsküdar/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Burhaniye metrobüs durağının yakınında bulunmaktadır. Yakınında Akabe Camisi vardır. Beylerbeyi´nden yukarı çıkarken Abdullah Ağa Parkı´nın yanındadır. 11C hattıyla veya dolmuşlarla gelindiği zaman F.S.MEHMET durağında inin. Bu durak NEŞETBEY durağından sonradır. Durakta indikten sonra PTT´nin olduğu ara yoldan 600 metre kadar düz devam ediniz.

Adres - Burhaniye Mah. Karış Sokak No.7 PK.34676 Üsküdar/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza 5 şekilde ulaşabilmeniz mümkündür. 1) Üsküdar-Burhaniye Mahallesi arasında hizmet veren 11C veya 11BE İETT otobüsü ile. 2) Kadıköy - Polis Hastanesi Minübüsü ile.Önünde Küplüce, Burhaniye tabelası var ve Koşuyolu´ndan Kadıköy´e işler. 3) Metrobüs ile Burhaniye Durağında inerek okulumuza yürüyebilirsiniz. 4) Üsküdar´dan kalkan sarı Emniyet Mah. dolmuşları ile. 5) Kadıköy´den 3 nolu İETT otobüsü ile. Bu hat çok seyrek işlemektedir. Saatlerine bakınız.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 10km - İlçe Merkezine 4km